DEVENTER – Twijfel je om te stoppen met roken? Weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Of heb je al vaker een poging gedaan? Kom dan naar de gratis informatiebijeenkomst die Samen Gezond in Deventer organiseert.

Deskundigen Gijs van Houwelingen en Frederieke Scheer – vroeger zelf stevige rokers – vertellen je deze avond meer over de slimme trukendoos van de tabaksindustrie. Die zorgt ervoor, dat jij blijft roken. Daarnaast geven Gijs en Frederieke je een handig overzicht van verschillende stoppen-met-roken-methoden. Zo maak je zelf de keuze wat bij je past. Of misschien wil je er daarna nog over nadenken. Ook dat kan. Jij bepaalt of je gaat stoppen en wanneer.

Zet vandaag nog de eerste stap naar een rookvrij leven en kom naar de bijeenkomst. Kijk hier voor meer informatie en meld je vandaag nog aan.

Vorig artikel1.300 euro subsidie beschikbaar voor isoleren woning in Deventer
Volgend artikelPannenkoeken eten met de Zonnebloem