DEVENTER – Door te trainen met EMS-technologie kun je de resultaten van 2 uur fitness in slechts 20 minuten bereiken! Tijdens de sessie worden je spieren gestimuleerd door elektroden, deze zijn bevestigd in een pak welke je over speciale onderkleding draagt. De begeleiding door onze personal trainers is afgestemd op jouw doelen en niveau. EMS training is voor iedereen geschikt!

Zondag 22 oktober van 10.00 tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom bij onze You+ studio. Onder het genot van een hapje en een drankje informeren wij u uitgebreid over Electronic Muscle Stimulation en Personal Training. EMS uitproberen is mogelijk, dan graag even reserveren.

Voor meer informatie zie onze website: www.you-plus.nl/ems-training.

Wat: You+ personal training
Waar: Gasfabriek Campus, Zutphenseweg 4-6
Wanneer: zondag 22 oktober van 10.00 tot 16.00 uur.
info@you-plus.nl | +31 651875875

Vorig artikelPositieve jaarcijfers Go Ahead Eagles
Volgend artikelErvaar alles wat Hanzestad Deventer te bieden heeft in 24 uur