DEVENTER – Op zaterdag 16 december is het zover – een betoverende veiling op Koekstad Radio 94.4 fm, van 07.00 tot 18.00 uur! Een kans om niet alleen jouw fantastische goederen of diensten te presenteren, maar ook om deel uit te maken van iets groots: gezinnen naar de Winter Efteling sturen die nog nooit de magie hebben ervaren.

Waarom meedoen?

Laten we samen dromen verwezenlijken: Met de opbrengst van deze veiling geven we gezinnen en jongeren de mogelijkheid om de Winter Efteling te beleven. Een onvergetelijk avontuur voor kinderen en jongeren die het nog nooit hebben meegemaakt.

Uitgebreide Exposure: Als bedrijf krijg je niet alleen de kans om te schitteren tijdens de veiling, maar ook je bedrijfsnaam komt in de krant met een bereik van 42.000 adressen en op de radio, waar gemiddeld 10.000 luisteraars per dag jouw naam horen in het kader van dit magische goede doel.

Positieve Impact: Door deel te nemen draag je bij aan het geluk van kinderen en gezinnen, terwijl je jouw bedrijf op een positieve wijze, corporate image, in de schijnwerpers zet, als je dat wenst. Het is een win-win situatie waar iedereen van profiteert!

Hoe deelnemen?

Laat weten welke goederen of diensten jouw bedrijf inbrengt voor de veiling op 16 december en maak een verschil in de levens van gezinnen. Samen kunnen we een winterwonderland creƫren voor diegenen die het het meest verdienen. Deze kerst maken wij veel gezinnen blij!

Voor aanmeldingen en meer informatie, neem contact op via rob@mediaburoschoppema.nl of bel ons op 06 52341090.

Laat jouw Deventer betrokkenheid zien en maak dromen waar!