DEVENTER – Als blijk van waardering kunnen we, in samenwerking met MKB Deventer, Deventer Economisch Perspectief (DEP)  en  Gemeente Deventer, 6 prijzen uitreiken aan ondernemers in Deventer.

De prijs van mocht naar  Kaashandel De Brink , waar vader Wim Maassen van den Brink en zoon Robert het gezicht zijn van de winkel. Al bijna 40 jaar een begrip in de binnenstad en meerdere keren bekroond met de titel beste kaaszaak van Nederland!

was dit keer  Zuyver Juweliers . 26 oktober openden hun deuren in het hart van de binnenstad aan de Broederenstraat 6. Kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht staan ​​centraal.

Een prijs op het gebied van mocht naar  Smurfit Kappa Zedek BV  SKZ heeft een duidelijke lange termijnvisie in het opleiden van SKZ die tot doel heeft de productiviteit te duurzaam maar ook het personeel aan zich te binden, boeien en opleiden.

De prijs werd uitgereikt aan  eMobility door MENNEKES NL  welke zelf een laadplein heet ontwikkeld in Deventer.

Op het gebied van mocht de prijs naar  Groene woning- en projectinrichting  . Eigenaar Niels van Heemskerk schakelt DEP in voor de duurzaamheid van het pand. Daartussen liggen er oa 132 zonnepanelen op het dat en is het terrein vergroeid.

Tot slot werd een prijs uitgereikt aan  Topicus . Eigenaar  Bas Jan Kylstra  is onder de vlag van Topicus en initiator en drijvende ondernemer van verschillende initiatieven.

Ondernemers  Jeroen Vonk  en  Edwin de Veen  kunnen naderhand samen met wethouder  Thomas Walder  aanschuiven bij  Koekstad Radio om te vertellen over hun ondernemingen. Luister hier naar hun interview

 

Vorig artikelTransgender Gedenkdag in De Hip
Volgend artikelNieuwe locaties in beeld voor flexwonen