DEVENTER – Zaterdag 11 november 2023 is Alex Schokker vanwege zijn buitengewone prestaties op het gebied van de journalistiek benoemd tot kanjer in de Odde van de Zulveren Goldvis. Hij ontving deze speciale onderscheiding in het bijzijn van vele Deventer carnavalsvierders in het hof van Colmschate.

Alex Schokker heeft jarenlang zijn activiteiten van CV De Deurzakkers, van Ellufde van de Ellufde, Galapronkzittingen tot en met het Deventer carnaval op beeld vastgelegd en daardoor waren carnavalsactiviteiten met regelmaat terug te vinden in de media. In het begin in de papieren media en later ook online. Dit zorgde enerzijds voor positieve promotie van CV De Deurzakkers, echter vergrootte dit ook de zichtbaarheid van onze vereniging naar de Deventenaar toe.

Het vastleggen van Deurzakkersactiviteiten waren overigens niet de enige carnavalsactiviteiten welke werden vastgelegd op beeld. Als Deventer weer om was omgetoverd tot Stokvissengat, werd ook dat op beeld vastgelegd. Ook andere activiteiten, zoals de Stadsprinsenverkiezing, Seniorencarnaval en carnaval voor mensen met een beperking, werden gefotografeerd en via de media naar buiten gebracht. Hierdoor was het Deventer Carnaval zichtbaar voor iedereen.

Door de jarenlange inzet en positieve betrokkenheid, en dus de buitengewone prestaties op het gebied van journalistiek, heeft de vereniging besloten Alex Schokker te benoemen tot Kanjer.

Vorig artikelEen blije medewerker maakt blije klanten
Volgend artikelPoppodium Burgerweeshuis presenteert uitgewerkt huisvestingsplan voor Haveneiland