DEVENTER – De nummer 23 op de BBB lijst Erik Stegink is op woensdag 22 november te gast in de ochtendshow bij Koekstad Radio.

Erik woont in Bathmen, is voorzitter van de BoerBurgerBeweging, maar ook boer. Erik is vanaf het begin betrokken bij de partij uit Deventer, die dit jaar voor de tweede keer meedoet aan de Tweede kamer verkiezingen.

Erik is 26 jaar raadslid geweest, voorzitter van diverse coöperaties en nu dus voorzitter van de BBB. Op 22 november neemt Erik plaats tussen 08.00 en 09.00 uur in de Koekstad 94.4 FM studio en zal het partijprogramma uitleggen. Voor zwevende kiezers is dit de ochtend om ook vragen te stellen aan Erik. Afgelopen jaren zat de BBB met 1 zetel in de Tweede Kamer, maar ze hopen net als tijdens de Provinciale Statenverkiezingen veel zetels te krijgen.

Luister dus op woensdag 22 november naar de verkiezingsochtend op Koekstad Radio 94.4 FM en stel je vraag aan Erik Stegink.

Vorig artikelEuroparlementariër Agnes Jongerius en Kamerlid Julian Bushoff bezoeken Helios/Wijk voor Elkaar
Volgend artikelOpen huis bij SHAPE by Rebecca