DEVENTER – Ontmoet de vijf gepassioneerde ondernemers gevestigd aan de Brinkgreverweg 65 en stap binnen in een wereld van schoonheid en welzijn. SHAPE By Rebecca opent haar deuren met Rebecca, een ervaren kapster met een diepgaande liefde voor haarmode. Of het nu gaat om mannen of vrouwen, bij SHAPE By Rebecca bent u in uitstekende handen.

HAIR CODE by Angela, die haar stoel bij SHAPE huurt, heeft zich toegewijd aan het perfectioneren van haarverlengingen en styling/fashion. Angela’s expertise transformeert uw haar tot een waar kunstwerk.

Schoonheidssalon ILU, opgericht door Külli Riphagen, omarmt natuurlijke schoonheid. Hier wordt gewerkt met het biologische merk ABSOLUTION, zodat uw huid wordt verzorgd met de beste natuurlijke producten. Külli heeft haar kennis verbreed met diverse technieken en massages voor huidverbetering.

Voor betoverende wimpers moet u bij Abigail Wimperextensions Deventer zijn! Abigail is niet alleen een gecertificeerde lash trainer, maar ook een meester in het creëren van stralende wimpers die uw ogen laten schitteren.

En tot slot, Nails by Savan & more, waar u terechtkunt voor mooi verzorgde handen en nagels, evenals voor kleine behandelingen zoals harsen en het vormgeven van prachtige wenkbrauwen.

Maak kennis met deze bevlogen ondernemers en vier met hen een open huis op donderdag 23 november, van 19.00 tot 22.00 uur. Onder het genot van hapjes en drankjes kunt u genieten van de warme gastvrijheid van deze professionals. Laat u verwennen en verzorgen, alles onder één dak!

Vorig artikelErik Stegink van BBB te gast in de Koekstad Radio studio op verkiezingsochtend
Volgend artikelDeventer onderstreept waarde van behoud vluchtelingengemeenschap: Integrale bijdrage aan stad