DEVENTER – De vele vrijwillig(st)ers in de Heilige Lebuinus Parochie zijn druk bezig met de voorbereidingen voor Kerstmis. De koren repeteren enthousiast en de kribbenbouwers hebben de kerststal weer gezet. Het kan Kerstmis worden.

Ook voor (groot)ouders met hun (klein)kinderen zijn er aangepaste vieringen. Zo zijn er op kerstavond, zondag 24 december, gezinsvieringen om 16.00 uur in de Broederenkerk met koor Spirit en pastor De Bekker gaat voor en ook om 16.00 uur in Schalkhaar en om 18.00 in Lettele beide keren met kinderkoor Young Voices XXL en voorganger is pastoraal werker Lonneke Gunnink. Op eerste kerstdag is er ‘Kindje Wiegen’, speciaal voor jonge kinderen om 11.30 uur in Lettele en op tweede kerstdag om 14.00 uur in Schalkhaar.

De Nachtmissen op zondag 24 december zijn om 20.00 uur op de Boskamp (Gemengd Koor, pastoor Cornelissen en diaken Brinkhuis), om 22.00 uur in Schalkhaar (Brugkoor, pastor De Bekker) en ook om 22.00 uur in de Broederenkerk (koor Magnificent, pastoor Cornelissen en diaken Brinkhuis)

Op eerste kerstdag zijn er Eucharistievieringen om 9.00 uur in Lettele (Cantorgroep, pastoor Cornelissen), om 10.30 uur in de Broederenkerk in Deventer (Caeciliakoor, pastoor Cornelissen) en 10.30 uur in Schalkhaar (communieviering met Nicolaaskoor, pastoraal werker Lonneke Gunnink). Op tweede kerstdag is de Eucharistieviering om 10.30 uur in de Broederenkerk (Caeciliakoor, pastor De Bekker).

De Broederenkerk in Deventer is alle dagen geopend, zodat u de grote interactieve kerststal kunt bezoeken en kunt genieten van de prachtige kerk en de mooie kerstversiering. Natuurlijk kunt u ook een kaarsje opsteken of wat bidden. Voor alle info over vieringen in de Heilige Lebuinusparochie en bezoek aan de kerststallen zie de website van de parochie: www.heiligelebuinus.nl.

Vorig artikelVoorkom wachttijden paspoort
Volgend artikelKerstvakantie in de Bibliotheek Deventer