DEVENTER – Deze kerstvakantie is er van alles te doen in de Bibliotheek Deventer. Kinderen kunnen komen luisteren naar verhalen, genieten van theater, maken, ontdekken, kijken en lezen. Zo zijn er voorleesuurtjes op diverse locaties, is er een bijeenkomst van de Deventer Leesbeesten leesclub, PrutsHub, Techportaal en kinderfilms in de huiskamerbioscoop. Alle doe-activiteiten zijn gratis; de film- en theatervoorstellingen kosten € 1,- per kaartje.

Voorstellingen

In de theaterzaal van de Bibliotheek Centrum worden deze kerstvakantie diverse kindervoorstellingen gespeeld.

  • Op vrijdag 29 december speelt Eric Borrias twee verschillende voorstellingen: om 11.00 uur Pinokkio (4+) en ‘s middags Koning van Katoren (7+) naar het beroemde boek van Jan Terlouw.
  • Donderdag 4 januari speelt Theatergroep Krijt voor de jongste kinderen om 14.30 uur Nest, een warm verhaal over dieren en familie.
  • Vrijdag 5 januari spelen Judy Spijkerman en pianiste Melissa Siemonsma de muzikale voorstelling Assepoester om 11.00 uur en ’s middags Acrobaat Kees heeft hoogtevrees (3+).
  • Ten slotte speelt Harro van Lien op zaterdag 6 januari om 14.30 uur de voorstelling Woeste Willem – naar het prentenboek van Ingrid en Dieter Schubert- over piraten, stoer doen, bang zijn en vriendschap.

LET OP: Vanwege de razendsnelle verkoop van sommige voorstellingen zijn er twee extra theatervoorstellingen geprogrammeerd. Wacht niet te lang met een kaartje kopen op de website van de Bibliotheek Deventer.

 Het gaat hierbij om de extra voorstelling op 4 januari, de voorstelling Nest van Krijt om 11.00 uur. Dus om 11.00 uur én reeds genoemde om 14.30 uur.

 De tweede extra voorstelling is op 6 januari, de voorstelling Woeste Willem draait ook om 11.00 uur. Dus om 11.00 uur én reeds genoemde om 14.30 uur.

De voorstellingen zijn mede mogelijk gemaakt door Kunstcircuit Deventer. Meer informatie en reserveren: www.bibliotheekdeventer.nl/kerstvakantie.

Vorig artikelKerstmis in de Heilige Lebuinus Parochie
Volgend artikelNieuwe woningen op Senzoraterrein weer stap dichterbij