COLMSCHATE – Zaterdag 9 december was het zover. De officiële opening van Vuurwerktoppers Deventer was een feit. De gedrevenheid en passie van Edwin Hennekes en Bart Weierink is toonaangevend voor het nieuwe bedrijf. Beiden zijn ze werkzaam bij dé winkel met voor in Deventer unieke vuurwerklijnen. Vuurwerktoppers Deventer is gevestigd in het oude pand van Kwekerij de Colm aan de Holterweg 95 A.

“Bart en ik kennen elkaar door onze passie voor vuurwerk, welke al op zeer jonge leeftijd is ontstaan. Het is begonnen als hobby en uitgegroeid tot het geven van professionele vuurwerkshows en het bezoeken van Internationale vuurwerkshows”, aldus Edwin.
“Wij verkopen vuurwerk van het merk Vuurwerktoppers exclusief hier in Deventer!
Je vindt deze producten dus alleen bij ons en daar zijn we trots op”, vertelt de enthousiaste verkoper.

Vuurwerktoppers heeft een breed assortiment kindervuurwerk, maar ook o.a. de verrassende en spectaculaire WTF Pro Edition lijn. Al het vuurwerk voldoet aan de nieuwste product en milieu normen.

Met ruim 120 verschillende producten is er een enorme keuze voor ieder budget.
In de modern opgezette verkoop ruimte van ongeveer 300 vierkante meter is voldoende plek voor een goede voorraad.

Wie slim is en nog vóór 28 december online een bestelling plaatst bij Vuurwerktoppers Deventer, krijgt de 1e 10 euro vuurwerk gratis. En dit bedrag loopt op naarmate je meer bestelt. Ook in de winkel vind u dagelijkse spectaculaire aanbiedingen.
Op 28, 29 en 30 december, tussen 9.00 en 20.00 uur, kunt u het bestelde vuurwerk ophalen en meenemen. Op zondag 31 december mag er landelijk GEEN vuurwerk verkocht worden.

Kijk voor meer informatie op www.vuurwerktoppersdeventer.nl of check de exacte openingstijden voordat je langs gaat.

Vorig artikelNieuwe woningen op Senzoraterrein weer stap dichterbij
Volgend artikelSamen bomen planten met Overijsselse subsidie