DEVENTER – Centrum Zinnith voor complementaire geneeswijzen en Sanu Opleidingen voor Geneeswijzen zijn verhuisd naar de binnensingel 6 en vieren daar komend jaar hun 25-jarig jubileum. In een mooie warme ruimte wordt gewerkt aan de gezondheid van en met de cliënten.

An-Akh Zaldoc, oprichter, Cam Specialist en docent: “Ik ben 25 jaar geleden begonnen op de Worp en nu neergestreken op deze fijne plek, we zitten vlakbij het plantsoen, station en IJsel. Ik kijk er naar uit hier mijn jubileum te vieren”.

Bij Zinnith kunt u o.a. terecht voor gezondheidsadviezen, elektroacupunctuur, voedingsadviezen, massages en bekken-en wervelcorrectie. Er wordt hier complementair gewerkt, niet het symptoom maar de oorzaak moet worden aangepakt! Zaldoc: ”Als iemand last van zijn rug heeft wil ik weten waar dat weg komt. Middels correctie, houding-en beweegadviezen en zo nodig gerichte suppletie werken we aan een totaal herstel, ik heb al heel wat wondertjes mogen mee maken in mijn praktijk!” In de nieuwe ruimte is de beschikking over de nodige testmogelijkheden om de totale gezondheid van de cliënt in kaart te brengen.

Bij Sanu Opleidingen voor Geneeswijzen worden o.a. massagecursussen gegeven, opleidingen elektroacupunctuur en bewustwordingsweken op La Palma de “Ben in je kracht!” week.

Vorig artikelKoffie ochtend op eerste kerstdag bij Deventer Huisgenoten
Volgend artikelDickens Zingt In de Deventer Schouwburg