DEVENTER – Geen klein koortje op straat, maar in de Deventer Schouwburg staat op zondag 17 december een groot koor bekende kerstliedjes te zingen in de Grote Zaal. Tijdens het Dickens Festijn vindt er weer een editie van ‘Dickens Zingt’ plaats in de Grote Zaal van de Deventer Schouwburg.

Vanaf begin oktober wordt er volop gerepeteerd door dit projectkoor uit Deventer. Dit projectkoor zorgt voor echte Dickens sfeer aan de hand van een gezellige sing-a-long waarbij een verteller (acteur en theatermaker Nick Teunissen), een professionele band en een projectkoor het publiek meeneemt door het Londen van Dickens. Liedjes uit Mr. Pickwick, A Tale Of Two Cities, Oliver! en Traditionele kerstliedjes brengen de tijd van Dickens tot leven.

In de Deventer Schouwburg is ook een fototentoonstelling te zien van Charles Niël. De fotograaf heeft de afgelopen jaren foto’s gemaakt van alle Dickens figuren. Een selectie van foto’s is te zien in de foyer en het theatercafé.

Op zondag 17 december kun je om 11.00 uur en 15.00 uur genieten van Dickens Zingt. Dompel je helemaal onder in Dickens sferen met warme drankjes, gezelligheid en de prachtigste kerstliedjes.

Dickens Zingt! Liedjes uit Mr. Pickwick, A Tale Of Two Cities & Oliver!
Zondag 17 december | 11.00 uur en 15.00 uur  Locatie: Deventer Schouwburg.
Tickets zijn te koop via
deventerschouwburg.nl á € 12,50, groepsprijs € 10,- p.p. per 4 kaarten.

Vorig artikelZinnith en Sanu Opleidingen vieren 25-jarig jubileum op nieuwe locatie
Volgend artikelTraditioneel kerstconcert in de Bergkerk