DEVENTER – Eindelijk weer eens goed nieuws voor de inwoners van Deventer die op 29 februari zijn geboren. Het is dit jaar schrikkeljaar en dus kunnen zij dit jaar weer eens ‘echt’ hun verjaardag vieren.

Na het succes van dezelfde oproep vier jaar geleden in Het Deventer Nieuws, willen wij deze jarigen dit jaar weer in het zonnetje zetten. We zijn dan ook op zoek naar alle (jong en oud) dames en heren, jongens en meisjes die op 29 februari jarig zijn. Het plan is om op woensdag 28 februari 2024, wanneer het Deventer Nieuws verschijnt, een grote foto op de voorpagina te plaatsen met alle jarigen. De groepsfoto gaan we laten fotograferen door een Deventer fotograaf op zaterdag 24 februari 2024. Tevens ontvangen alle jarigen een leuk cadeautje voor hun verjaardag!

Meer informatie en/of aanmelden kan door te mailen naar redactie@hetdeventernieuws.nl of bellen naar 0570-594907.

Vorig artikelSc Deventer stelt Wouter Groot Lipman aan als Hoofd Voetbalontwikkeling jeugd en talenten
Volgend artikelKoningsdag 2024 op een ander plein in de binnenstad