DEVENTER – Na twee geslaagde series start Gilde Deventer op donderdag 15 februari opnieuw een cursus ‘Power, veerkracht op leeftijd’. Deze bestaat uit 6 workshops voor 60+.

Na je zestigste verandert er vaak veel in je leven. Als je met pensioen gaat – of minder werken –  krijg je tijd voor andere dingen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar wat wil je graag? Wat vind je belangrijk in het leven? Hoe is je situatie? Waar wil je energie in steken? En hoe kun je ook in deze ‘3e levensfase’ een zinvolle bijdrage leveren aan de maatschappij?

Tijdens de zes workshops gaat u aan de hand van een aantal thema’s in gesprek met leeftijdgenoten. Dit doen we met behulp van aantrekkelijke werkvormen, begeleid door ervaren coaches. Zo kunt u voor zichzelf de belangrijkste elementen op een rijtje zetten.

Het Gilde Deventer ontvangt subsidie van de gemeente Deventer. Hierdoor is de bijdrage voor de serie workshops slechts € 40,-, inclusief materiaal en koffie/thee.

De workshops zijn steeds op donderdagochtend van 09.30 tot 12.15 uur (inloop vanaf 09.15) en starten op 15 februari 2024. De locatie van de workshops is bij Gilde Deventer, Balderikstraat 2A (ingang Ridderhof achter Humanitas) in Keizerslanden.

Heeft u interesse in deelname? Dan kunt u zich aanmelden via power@gildedeventer.nl of via de website www.gildedeventer.nl.

Vorig artikelKerk in Okkenbroek nog vijf jaar door, maar hoe?
Volgend artikelAfsluiting A1 tussen knooppunt Beekbergen en aansluiting Deventer op 26 januari