DEVENTER – Als je zingen leuk vindt, dan is onze zanggroep, Music 55, op zoek naar jouw stem. Zingen is gewoon een leuke ontspanning en noten lezen is bij ons geen must. Wij zingen oldies, modern en alles wat er tussen zit met live begeleiding.

Kom eens kijken en/of meezingen en neem je partner, een vriend en/of vriendin mee. Is wel zo gezellig.

Kun je niet (lang) staan? Geen probleem, je mag blijven zitten tijdens de repetities en bij het zingen in bv. verzorgingshuizen. We repeteren in het ontmoetingscentrum op het Andriessenplein op de woensdagen van 19.00 – 21.00 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frans via f.laar62@gmail.com

Vorig artikelDe unieke Deventer puzzel is weer te koop
Volgend artikelSc Deventer stelt Wouter Groot Lipman aan als Hoofd Voetbalontwikkeling jeugd en talenten