DEVENTER – Voor de tweede keer in nog geen twee maanden tijd reist Go Ahead Eagles vandaag af naar Nijmegen. In het Goffertstadion neemt het team van René Hake het op tegen NEC in de 1/8 finale van het toernooi om de TOTO KNVB Beker.

Vanavond zijn er uiteraard geen punten voor de Eredivisieranglijst te verdienen, maar staat wél plaatsing voor de kwartfinale van het toernooi om de KNVB Beker op het spel. “Het wordt morgen een zware wedstrijd, want NEC beschikt over een goede ploeg”, weet Hake. “Aan het begin van het seizoen presteerden ze nog wisselvallig, maar inmiddels hebben ze dat – met name kort voor de winterstop – aardig rechtgetrokken. Afgelopen zondag hebben we tegen Feyenoord gezien dat ze in staat zijn om overeind te blijven, terug te komen van een achterstand en een punt uit het vuur te slepen.

Het elftal van NEC heeft de nodige kwaliteit. Magnus Mattsson is bezig aan een heel goed seizoen en kan het verschil maken, Philippe Sandler laat zien dat hij van toegevoegde waarde is voor het team en ook Bram Nuytinck, Lasse Schöne, Dirk Proper en Koki Ogawa zijn goede spelers. Wij zullen het gevoel van de bekerwedstrijd tegen De Treffers – waarin we uitstekend hebben gespeeld – mee moeten nemen naar de wedstrijd van vandaag. Onze spelers moeten voelen dat er een kans is om iets moois te kunnen creëren in het bekertoernooi.”

Go Ahead Eagles wordt vanavond gesteund door 408 supporters in het uitvak van het Goffertstadion

Vorig artikelPartijen PvdA en Groenlinks Deventer organiseren samen politiek café
Volgend artikelWereldkankerdag event voor patiënten in Deventer Ziekenhuis