TWELLO – Wilt u ontdekken welke toekomstmogelijkheden er zijn voor uw kind en hoe ze hun passies kunnen ontwikkelen? Bij het Veluws College Twello hebben ze een nieuw vak; Sport, Cultuur en Wetenschap. Luister hieronder naar het interview op Koekstad Radio

Sport, Cultuur en Wetenschap (SCW) zijn de drie bouwstenen van de toekomst en spelen een cruciale rol bij het ontwikkelen van vaardigheden die uw kind nodig heeft om succesvol te zijn in een snel veranderende wereld.

Maar wat houdt SCW precies in? Binnen SCW werken we vakoverstijgend en in projecten; leerstof uit de diverse vakken wordt in SCW ondergebracht. Als leerling ontdek je gedurende de SCW-projecten waar je interesses liggen en kun je een steeds gerichtere eigen keuze maken. Dit vak wordt aangeboden in leerjaar 1 tot en met 3. In het eerste jaar zijn er vier vaste modules, in het tweede jaar kiezen leerlingen vier modules uit zes opties, en in het derde jaar maak je een keuze tussen sport, cultuur of wetenschap.

Kom leren, lachen en vrienden maken!

Het SCW Event op 14 februari (14.00-18.00 uur) is de kans voor uw kind om een glimp op te vangen van wat SCW te bieden heeft en plezier te maken. Wat is er allemaal mogelijk tijdens deze middag? Je kunt onder meer deelnemen aan workshops Jenga, Curling en Ji Jitsu. Er zijn workshops zang en theater. En je kunt meebouwen aan een kettingreactie of een zonnecel bouwen. Er is van alles te zien en te doen.

Geef uw kind de kans om tijdens het SCW Event te leren, lachen en nieuwe vrienden te maken! Tot ziens op het SCW Event!

Aanmelden kan via de website van onze school

https://www.veluwscollege.nl/twello/scw-event-2024/