DEVENTER – De Fermerie aan het Muggeplein in Deventer is een gezellig café en beschikt over verschillende ruimtes. Het oud bruine café is ideaal voor feesten en partijen, of om gewoon eens binnen te lopen voor een hapje of drankje aan de bar.

De Fermerie is ook een officiële trouwlocatie, dus je kan er zowel trouwen als het feest vieren na de tijd. Aansluitend aan het café zit de grote zaal, die natuurlijk samen met het café kan worden gevoegd, of los voor bijvoorbeeld een vergadering of lezing. Ook heeft De Fermerie een podium waar iedere week live muziek gespeeld word op zondagmiddag. Neem eens een kijkje in de agenda om te zien wie er komt spelen de komende tijd! Er wordt ook regelmatig gegeten bij De Fermerie, of dit nou een daghap is, een buffet, een lunch of de ruime keuze aan hapjes voor bij uw feest, er is keuze genoeg!

De gezellige ‘huiskamer’ uitstraling zorgt ervoor dat het er gezellig en knus uitziet. De Fermerie staat bekend om zijn warme sfeer, waar iedereen zich gelijk meer dan welkom voelt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem gerust contact op of neem een kijkje op de site.

De Fermerie, Muggeplein 9 in Deventer
E-mail: info@fermerie.nl
Voor overige vragen en/of reserveringen kunt u contact opnemen met Anne Koerhuis op
06 – 43542926

Vorig artikelSylla Sow vertrekt per direct naar NEC
Volgend artikelFeestelijke oplevering 75 sociale huurappartementen Havenkwartier