DEVENTER – Dit jaar vindt DOP plaats op zaterdag 9 maart en zondag 10 maart. Een heel weekend lang om te genieten van de vele optredens. Zang, dans, musical, theater en muziek het is allemaal te zien tijdens deze speciale weekendeditie.

De optredens vinden plaats tussen 12.30 en 17.30 uur in de grote zaal, de kleine zaal en het Theatercafé van de Deventer Schouwburg.

Naast grote verenigingen met meer dan 100 leden, zijn er ook kleine intieme optredens door o.a. singer-song writers, duo’s en trio’s. Naast bekende groepen zijn er een groot aantal nieuwkomers zoals fingerstyle gitarist Luuk Scheepstra, het Deventer Modern Orchestra o.l.v Wim Evink, nieuwe koren zoals popkoor SwingFun, Vocal Swing Machine en Van Verre, een folkband. We verwelkomen niet alleen nieuwe groepen, maar nemen helaas ook afscheid.  Musical & Theaterschool LaTalentia, sinds 2011 te zien op het grote podium, laat een voorproefje zien van haar allerlaatste voorstelling ‘Mathilde, de laatste show’.

Beide dagen begint het programma begint om 12.30 uur en elke 30 minuten start een optreden. Kans genoeg om als toeschouwer je eigen programma samen te stellen. Circa 1000 artiesten, 40 vrijwilligers, 6 presentatoren, en een team van recensenten staan weer klaar om van deze speciale weekendeditie van DOP een succes te maken.

De toegang is weer de gehele middag gratis, maar een vrije gift is uiteraard welkom. Kijk voor het gehele programma op: www.kunstcircuit.nl.

Vorig artikelVooruitblik Go Ahead Eagles – RKC Waalwijk
Volgend artikelErnstig ongeval op de Parkweg in Deventer