DEVENTER – Waan je als God(in) in Frankrijk op eerste paasdag. Zondag 31 maart wordt ‘La Grande Paasbrocante’ georganiseerd op de Brink, hét stadsplein van Deventer, tevens één van de fraaiste pleinen van Nederland.

Omzoomd met haar zonnige terrassen, ontluikende groen van oude kastanjes in een historische ambiance, waan je je als op een plein in de Provence. Een plein om verliefd (op) te worden, geniet met speels plezier van zinderend zonnige lenteprikkels van le printemps. Verliefd slenterend over de ‘brocanteboulevard’, tref je bij één van de vele standhouders plots dat unieke stuk aan die deze eerste paasdag zo onvergetelijk en vrolijk maakt.

Van lief, stoer en oud tót vintage, chic en stout

Van oude tuinbanken, Franse stoeltjes, tafellinnen, serviezen, bestek, glaswerk, zilver, nostalgisch speelgoed, schilderijen, toffe vintage kleding, bohemien, retro, industrieel, oude deurklinken en lampen tot hippe sieraden, fraaie bustes, boudoir, frêle korsetten en meer… veel meer!

In retrosfeer gaan plein en brocante een symbiose aan die voor fijnproevers om van te smullen is, om je chocoladevingers bij af te likken! Kortom; een dag voor liefhebbers van brocante, antiek, vintage, tweedehands design, chocola en het pure Franse leven. De Brink wordt omgetoverd in een feest van magie en beleving. Na het eieren verstoppen kan de paashaas zelf gaan speuren en genieten als de Brink wordt omgetoverd in een lint van kijk- en snuffelplezier. Pluk-de-dag tussen 10.00 en 17.00 uur. Meer informatie op www.facebook.com/brocanteaandeijssel.

Vorig artikelOnderzoek naar woningen binnenstad: bovenop HEMA en in KPN-gebouw
Volgend artikelLHBTI+ Face It 80’s & 90’s Party