DEVENTER – Multi Fun Bussloo breidt weer uit met maar liefst twee nieuwe en totaal unieke activiteiten.

Paintball 2.0

Deze winter is de paintballarena gebouwd op Bussloo. Deze bestaat uit loopgraven, heuvels, muren van olievaten, autobanden, schuttingen en tractorbanden. Het is één grote, spannende, spectaculaire warzone midden in de bossen van Bussloo.

Op Bussloo is paintball opnieuw uitgevonden. Paintballen doet immers vaak pijn en gasten worden vaak verrast door de hoge kosten van de extra munitie. Met nieuw ontwikkelde wapens introduceert Multi Fun een in de wijde regio unieke activiteit welke gelijk is aan Paintball. De wapens vuren snel en precies, maar de kogels (biologisch afbreekbare gelballen) zorgen voor veel minder impact, waardoor ze veel minder pijnlijk aanvoelen. Ook zijn er geen verborgen kosten, want aanvullen van de munitie tijdens de activiteit is gratis. Schieten, schuilen, tactiek, samenwerken, vlag veroveren; alle elementen voor een weergaloze strijd zijn aanwezig. Gelblaster kan dus buiten gespeeld worden, maar ook in de op Bussloo aanwezig zijnde ondergrondse bunkers vol licht- en geluidseffecten.

Veluwe Tour

Binnenkort is ook de start van de tweede nieuwe activiteit, Veluwe Tour. Strijd met teams tegen elkaar tijdens een interactieve rit door de omgeving van Bussloo. Eigenlijk wordt je auto één Escape Room. Op een meegeleverde tablet is er contact met de andere teams en verschijnen er opdrachten op de mooiste locaties in de gemeente Voorst. De opdrachten voortkomend uit te kraken virtuele kluizen onderweg zijn sterk regionaal gekleurd, breinkrakers en zeer origineel. Er moet worden samengewerkt. Gewapend met een koffer vol hulpattributen ontdekken de spelers de zogenaamde Veluwse IJsselvallei op een unieke wijze.

Als eerste de nieuwe activiteit spelen

Vanaf 1 maart is Gelblaster Indoor beschikbaar en vanaf april zijn Gelblaster Outdoor en de Veluwe Tour ook beschikbaar als activiteit. Kijk voor meer informatie op multifunbussloo.nl.

Vorig artikelKoekstad 94.4 FM, van spontaan idee tot hét radiostation voor Deventer
Volgend artikelBinnenstadmanager Peter Brouwer: ‘In de huiskamer van Deventer hoort een radio te staan’