DEVENTER – Deventer TalentXL is het talentenprogramma voor talentvolle en gemotiveerde muzikanten en vocalisten tot en met 18 jaar. Op zondag 24  maart om 14.00 uur presenteren de talenten zich in het Penninckshuis in Deventer.

Aan het concert doen mee Noa de Goede (zang), Julian Etman (viool), Noortje Nečas-Niessner (viool), Jula Sent (piano), Tamar Koornneef (dwarsfluit), Eva Niederer (harp), Mijke Bos (viool), Alisa Zhukova (viool) en Jimmy Zhou (piano). En verder is er een gastoptreden van violiste Anna Martirosjan en Rana Comart op piano. Anna is oud TalentXL’er en studeert momenteel aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle.

Het concert start om 14.00 uur en duurt ruim een uur. Iedereen is van harte uitgenodigd te komen luisteren, entree is gratis. Reserveren is niet nodig.

Vorig artikelGroeiend Leo Halle Schoolvoetbaltoernooi zoekt nu (beginnende) scheidsrechters
Volgend artikelMountainbiketocht voor het goede doel