COLMSCHATE – Ook dit jaar wordt erop 27 april een kleedjesmarkt georganiseerd tijdens Koningsdag Colmschate. Deze wordt gehouden op het evenemententerrein naast De Kuip.

Deelname aan de kleedjesmarkt is gratis. Dus ruim nu alvast uw zolder op en verkoop deze spullen op 27 april in Colmschate. De kleedjesmarkt is voor jong en oud. Vooraf aanmelden voor deelname is niet nodig.

Ook is er livemuziek door Het Stijlorkest van muziekvereniging Eendracht Colmschat. In De Kuip is weer de horeca voor een verfrissend drankje of een oranje tompouce. Daarnaast zijn er Oud Hollandse spellen te doen en zijn ook de ijscoman en de suikerspinverkoper weer van de partij. Naast dat EHBO Colmschate weer voor de veiligheid zorgt, vind je bij hun tent ook meer informatie over hun werkzaamheden, misschien lijkt het je wel leuk om vrijwilliger bij hun te worden?

Het terrein is vanaf 8 uur geopend voor deelnemers voor het uitstallen van de kleedjes. De kleedjesmarkt is van 10 – 13 uur geopend voor bezoekers.

U vindt alle informatie en de huisregels van de kleedjesmarkt op www.de-kuip.nl/koningsdag. Gemeenschapshuis De Kuip is te vinden aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate (Deventer).

Vorig artikelKoffiemorgen voor oud-leden  Ouderenbond PCOB
Volgend artikelPubliek warmtenet Deventer maakt warmte betaalbaar