DEVENTER – De ouderenbond PCOB wil de contacten met haar oud-leden graag levendig houden. Daarom hebben zij besloten om bij tijd en wijle een koffiemorgen te organiseren.

Deze eerstvolgende koffiemorgen zal worden gehouden op donderdag 25 april 2024 in de Van Vlotenhof, aan de van Vlotenlaan te Deventer en begint om 10.30 uur. Gelijktijdig met deze koffiemorgen is in het wijkgebouw een bijeenkomst van de PKN-gespreksgroep Zoeken en Delen.                                                                                                                                                                       Het belooft zeker een gezellige ochtend te worden, waarbij introducees en andere belangstellenden ook van harte welkom zijn.

Vorig artikelLeo Halle Schoolvoetbaltoernooi springlevend óp en buiten het veld
Volgend artikelKoningsdag Colmschate met kleedjesmarkt