DEVENTER – Heb jij al eens ervaren hoe fijn het binnenklimaat is van de ruimte in een bio-based woning? Overweeg jij je eigen huis, aanbouw of opbouw te bouwen en wil je dat zo duurzaam, schoon en gezond mogelijk doen? Kom dan naar de Open Huizen dag van StroBOX op 6 April in de Olstergaard.

Tijdens deze middag zijn zes StroBOX woningen in aanbouw opengesteld om te bezichtigen, waaronder de woning van Sarah de Groot die genomineerd is tot het duurzaamste huis van Nederland. Hoor de verhalen en leer over de keuzes van de bewoners in het bouwen van hun duurzame woning, terwijl u zelf de unieke sfeer kunt proeven. Gratis inloop vanaf 14.00 tot 16.00uur aan de Dijkmanszoet 3 in Olst. Meer informatie: info@strobox.nl.

Vorig artikelSV Colmschate ’33 viert 90-jarig bestaan met grote reünie
Volgend artikelTop 3 genomineerden voor de Deventer promotieprijs