DEVENTER – SV Colmschate ‘33 bestaat dit seizoen 90 jaar. Dat jubileum willen we als club niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Er wordt deze zomer dan ook een grote reünie georganiseerd op 7 juni op ons eigen Sportpark De Achterhoek.

De club nodigt al haar (oud)-leden met partners, vrijwilligers, sponsoren en samenwerkingspartners uit voor een feestelijke reünie op vrijdag 7 juni van 16.30 – 22.00 uur. Ook gastspelers die met het Combinatieteam Colmschate tussen 1974 en 1996 hebben deelgenomen aan het bekende Internationaal Meester de Graaf Voetbaltoernooi voor A-Junioren en aan de buitenlandse uitwisselingen in die tijd, zijn van harte uitgenodigd voor de reünie.

Het is dé kans om (oud-)club- en teamgenoten te ontmoeten, samen herinneringen op te halen en vooruit te kijken. Voor eten, drinken én een fijn programma wordt gezorgd.

Wil je samen herinneringen ophalen of weten hoe het de club na 90 jaar vergaat? Meld je dan vóór 1 mei aan voor deelname via reunie90jaar@svcolmschate.nl. Vergeet niet je naam en e-mailadres te vermelden en met hoeveel personen je komt. Meer informatie op www.svcolmschate.nl.

Vorig artikelKoekstad Radio presenteert de Koekstad Popquiz op radio en TV
Volgend artikelStroBox huizen te bezichtigen tijdens NVM open huizendag