DEVENTER – Het programma voor theaterseizoen 2024-2025 bij MIMIK is bekend. Een programma voor nieuwsgierige mensen! In het nieuwe seizoen zijn zo’n 120 voorstellingen te zien. Van cabaret tot dans en van muziek tot toneel, én alles daar tussenin. Sinds woensdag 1 mei staat het nieuwe theaterseizoen online. De kaartverkoop start op dinsdag 28 mei om 10.00 uur.

Highlights
We hebben een hoop voorstellingen op de planning staan: Van toffe cabaretiers als Kasper van der Laan, Paulien Cornelisse, Anne Neuteboom, Martijn Crins, tot absurd & fysiek theater waaronder Bambie, Collectief het Paradijs, Zoutmus, Circus Treurdier. Daarnaast hebben we uiteenlopende dansvoorstellingen van onder meer Korzo, De Dansers, Dansblok, Liam McCall, tot aangrijpende vertellingen van Raymi Sambo Maakt, Joost Oomen, George&Eran, Onias Landveld en nog veel meer!

Word Vriend van MIMIK
Je ontvangt als MIMIK Vriend veel leuke voordelen, zoals korting op praktisch al onze voorstellingen. Tevens ontvang je het hele jaar door speciale Vriendenacties en een speciale Vriendennieuwsbrief. En dat voor slechts € 22,50 per jaar. Voor meer informatie en het hele programma, kijk op www.mimik.nl.

Vorig artikelKom alvast een kijkje nemen op het Etty Hillesum Lyceum
Volgend artikelNieuwbouw Rabopand wordt ‘Botterman Staete’