DEVENTER – Heeft u een kind in groep 7 en is uw kind al een beetje nieuwsgierig naar de middelbare school, straks na de basisschool? Dan is dit een leuke kans!

Het Etty Hillesum Lyceum geeft op woensdagmiddag 19 juni a.s. van 14.30- 17.00 uur de gelegenheid om samen met uw kind te komen kijken op twee scholen. Zo krijg je alvast een korte eerste indruk van de school! Na een uur fietst u gezellig samen door naar school twee.

Een inmiddels beproefde manier om groep 7 kinderen en ouders alvast een kijkje te geven in De Boerhaave (havo, vwo), De Marke (vmbo basis, kader, mavo), Het Corberic (vrijeschoolonderwijs mavo, havo/vwo) in het gebouw van De Marke en Het Stormink (vmbo en -tweetalig- havo en atheneum). De scholen van het Etty Hillesum Lyceum organiseren deze Etty Fietstour nu inmiddels voor de 7e keer. Geeft u zich wel tijdig op via ehl.nl?  

Kies zelf twee scholen uit en geniet van deze leuke middag met uw kind. Een klasgenoot of vriend(in) die wil meefietsen? Natuurlijk kan dat! Graag zelfs! Wel alle personen die langskomen aanmelden via ehl.nl. Tot 19 juni!

Vorig artikelKoekstad PopQuiz gemist? Bekijk de uitzending hier
Volgend artikelKaartverkoop nieuw theaterprogramma MIMIK van start