DEVENTER – Aanstaande vrijdag is het zover. De eerste Koekstad Radio Popquiz live vanuit het Etty Hillesum Lyceum (het Vlier). Vanaf 20.00 uur strijden 8 teams op de felbegeerde Koekstad Popquiz trofee.

Je kunt thuis ook meedoen. Check vanaf woensdag de website www.koekstadradio.nl om het antwoordformulier te downloaden.

Meekijken kan via www.koekstadradio.nl of de televisie. Heb je een smart TV of een Google Chrome Cast? Download de TWITCH app op je smart TV en zoek dan naar KOEKSTAD. Zo kun je mee kijken. Ook op Koekstad 94.4 FM wordt het uitgezonden. Speel je thuis ook mee? Stuur na de laatste vraag je formulier door naar studio@koekstadradio.nl en maak kans op een geweldige prijs. De Koekstad Radio Popquiz wordt mede mogelijk gemaakt door Auto Verhuur Bultman en Deventer Verhaal.

Vorig artikelAvond4daagse van Deventer van 27 t/m 30 mei
Volgend artikelDoorstart Festival Old Dèventer in Colmschate