DEVENTER – Eind februari heeft u de aanslag gemeentelijke belastingen ontvangen. Betaalt u niet via automatische incasso of een betalingsregeling? Dan moet u de aanslag betalen vóór 31 mei 2024.

U schrijft het bedrag van uw aanslag over naar rekeningnummer NL 47 BNGH 0285 1567 13 t.n.v. de Regionale Belastingsamenwerking. Vermeld hierbij het betalingskenmerk of aanslagnummer. Het bedrag maakt u over vóór 31 mei 2024. Betaalt u niet op tijd, dan ontvangt u een aanmaning. Er zijn extra kosten. Voorkom deze onnodige kosten en betaal op tijd.

Automatische incasso

Wilt u de gemeentelijke belastingen betalen in kleinere bedragen per maand? Maak dan gebruik van een automatische incasso. Hiervoor machtigt u de Regionale Samenwerking Financiële Administratie. Het bedrag van de aanslag wordt dan in maandelijkse termijnen automatisch afgeschreven van uw rekening.

Betalingen inzien

Via uw persoonlijke belastingpagina kunt u de aanslag bekijken. Ook ziet u hier de eventuele betalingen. De aanslag staat op naam van 1 persoon. Dit kan ook uw medebewoner zijn.

Wilt u meer weten over de belastingen? Kijk op www.deventer.nl/belastingen.

Vorig artikelEleonora, een Engelse prinses in Deventer
Volgend artikelTijd voor Schalkhaar Life! van vrijdag 24 mei t/m zondag 26 mei