SCHALKHAAR – Wat staat ons weer een mooi weekend te wachten! Een weekend waarin we elkaar weer gaan ontmoeten, gaan genieten met en van elkaar en kunnen proosten op het leven.

Met een enorme groep vrijwilligers zetten we ons in om er weer een fantastisch weekend van te maken. Op de website of in de gids kan je lezen wat er allemaal te doen is! En dat is veel! Het terrein is weer wat anders ingedeeld dan voorgaande jaren. Door een mooie samenwerking met het kerkbestuur, waarvoor onze dank, hebben wij de grote feesttent op het kerkplein en een buitenpodium met shelter op het grasveld voor de pastorie.

Ook met de Lindeboom en Snack Plaza hebben we een mooie samenwerking tot stand gebracht. Daarom vinden jullie de snackwagens voor de Lindeboom naast de bar van Snack Plaza. Zo hebben we een prachtig terrein voor een weekend vol saamhorigheid en gezelligheid!

Fietsen kunnen net als vorig jaar gestald worden in de fietsenstallingen achter de Lindeboom of op het grasveld tegenover de Nicolaasschool. Dan houden we het terrein overzichtelijk. Mocht u tijdens het weekend vragen of problemen hebben, kunt u zich melden bij het meldpunt in het koetshuis.

Versier uw straat

Het leven is een feestje, maar je moet er zelf wat kleur aangeven: versier uw straat! Dit jaar hebben we naast de blauw/witte vlaggenlijnen ook rood/witte, groen/witte en geel/witte vlaggenlijnen opgehangen. Ook hebben we weer een wijk in Schalkhaar uitgekozen waar we de vlaggenlijnen huis-aan-huis met de feestgids bezorgd hebben. Hoe leuk is het als u hiermee uw huis en of tuin gaat versieren. Mocht u net buiten het gebied wonen waar wij vlaggetjes uitdelen, of nog meer vlaggen willen om nog uitbundiger te versieren, dan zijn deze voor een klein bedrag te koop bij de Plus. In de week net voor Schalkhaar Life! zijn ook de gevelvlaggen daar weer te koop in groen/wit en rood /wit.

Grote dank aan al onze sponsoren en de ruim 200 vrijwilligers die dit feest mogelijk maken. Laten we er volop van gaan genieten met elkaar! Kijk voor meer informatie en het gehele programma op schalkhaarlife.nl. Daar kunt u tevens de feestgids inzien.

Vorig artikelVervaldatum aanslag gemeentelijke belastingen
Volgend artikelZaterdag 25 mei ‘Schoon Dansvertier’ in Theater Fazant (Smedenstraat) Deventer