DEVENTER – Bedroefd heeft Go Ahead Eagles kennisgenomen van het overlijden van de 51-jarige Kees Vierhouten. De grootaandeelhouder van Go Ahead Eagles overleed woensdagavond aan een hartinfarct. Kees Vierhouten bezit 89,9 procent van de aandelen van de succesvolle Deventer eredivisieclub die komend seizoen Europees voetbal speelt. Achter de schermen werkte Vierhouten hard aan een forse uitbreiding van stadion De Adelaarshorst

Geschokt en verbijsterd heeft Go Ahead Eagles dit nieuws vandaag ontvangen. In de eerste plaats wil Go Ahead Eagles zijn vrouw Mirjam, en zijn kinderen Harm, Vin, Evi en Louise en alle andere nabestaanden veel steun wensen met dit heftige verlies.

Op woensdag 12 juni kunnen alle supporters tussen 19:00 – 21:00 uur afscheid nemen van Kees Vierhouten op het Supportersplein.

Vorig artikelGratis talentenconcert in het Penninckshuis
Volgend artikelVuurwerkshow kermis vanaf een andere plek