DEVENTER – Wat is er leuker dan samen muziek maken en dit te laten horen aan het Deventer publiek.  De jonge talentvolle en gemotiveerde muzikanten van TalentXL spelen op zondag 16 juni om 14.00 uur in het Penninckshuis. Zij spelen of samen in een ensemble of solo.

Dit concert vormt de afsluiting van het seizoen. In oktober zijn de audities voor een nieuw jaar vol muziek en samenspel. TalentXL staat open voor muzikanten (klassiek en licht klassiek) tot en met 18 jaar en is een samenwerking van Deventer muziekdocenten en Kunstcircuit.

Aan het concert doen mee Noa de Goede (zang en viool), Julian Etman (viool), Jula Sent (piano), Tamar Koornneef (dwarsfluit), Mijke Bos (viool), Alissa Zhukova (viool), Jimmy Zhou (piano) en Annabel Creemer (viool).

Het concert start om 14.00 uur en duurt een uur. Iedereen is van harte uitgenodigd te komen luisteren, entree is gratis. Reserveren is niet nodig.

Vorig artikelCOA Schalkhaar wint beker bedrijfsroeien 2024
Volgend artikelGo Ahead Eagles diep geschokt door overlijden Kees Vierhouten