DEVENTER – Zondagmiddag 16 juni is er uiteraard weer livemuziek in de koepel. Dit keer met Frank Kleine Schaars en het Bouwkundekoor.

Frank Kleine Schaars speelt van 14:30 uur tot 15:15 uur. Ontdek de muziek van deze singer-songwriter. Met een unieke mix van eigen nummers en hartverwarmende americana-covers neemt hij je mee op een muzikale reis vol emotie en verhalen. Prachtige ingrediënten voor een optreden vol authentieke muziek.

Het Bouwkundekoor is ontstaan vanuit het theater en restaurant Bouwkunde. Dit ruim 80 leden tellende koor zingt veelzijdig: pop, swing, jazz en licht klassiek, meestal vier-tot zes-stemmig onder de bezielende leiding van dirigent Tom Grondman. De meeste stukken zijn door de dirigent zelf gearrangeerd. Het Bouwkundekoor bestaat dit jaar 40 jaar en is volgens welingelichte bronnen wereldberoemd in Deventer. Plezier in zingen met elkaar is hun belangrijkste drijfveer.

Dat zal je zondagmiddag horen en zien van 15:30 uur tot 16:30 uur.

Vorig artikelGemeente neemt Coberco-schoorsteen over en knapt ‘m op
Volgend artikelLandschapstentoonstelling Bergkerk feestelijk geopend