DIEPENVEEN – Voor de derde keer op rij vindt op zaterdag 6 januari 2018 de Nieuwjaarsontmoeting plaats op het dorpsplein in Diepenveen. Alle Diepenveners, jong en oud, hier geboren en getogen of nieuwkomer, zijn van harte welkom om samen op het nieuwe jaar te proosten!

De taakgroep Kennismaken & Ontmoeten is alweer een tijd met de voorbereiding bezig.

Wij zorgen voor een glas Glühwein en warme chocolademelk en natuurlijk ontbreken de beroemde kniepertjes niet. Iedereen kan zich warmen aan vuurkorven en er galmt gezellige muziek over het plein. De lichtjes in de ‘dorpsboom’, die ook te danken zijn aan acties door deze taakgroep, maken de sfeer compleet.

Het is inmiddels een mooie samenwerking geworden met de Diepenveense IJsvereniging en het Kultuurhuus Diepenveen. De Diepenveense IJsvereniging gaat voorafgaand aan de Nieuwjaarsontmoeting weer de Nieuwjaarsduik in het ondergelopen weiland organiseren. Natuurlijk hopen we deze winter daar te kunnen schaatsen, maar voor dit feestelijk samenzijn hopen we eerst nog in het ijskoude water te kunnen duiken. Na een frisse duik is het heerlijk je te warmen aan vuurkorven èn aan de gezelligheid van elkaar.

Het Hof van Salland verzorgt weer soep, broodjes en warme maaltijden!

Neem je buren of de hele straat mee en laten we samen proosten op een mooi 2018!

We hopen veel Diepenveners te begroeten vanaf 16.30 uur. Tot dan!

Vorig artikelHerinrichting Muggeplein gereed
Volgend artikelJeu de Boules Club Karro-Deux