DEVENTER – Suzanne en Tessa Hofenk hebben voor het 3e jaar op rij een actie georganiseerd om PLUS boodschap pakketten te verzamelen voor de voedselbank Deventer. Dit jaar hebben ze veel reclame gemaakt via sociale media en de buurtapp en daar kwamen veel reacties op.

Via de Post, de brievenbus en het werk van Suzanne kwamen de PLUS boodschappen-zegels naar haar toe. Ook heeft ze 2 avonden en 1 ochtend door Deventer gestruind om zegels te verzamelen.

‘’Dit is het 1e succesvolle jaar, want in het 1e jaar hadden we 3 pakketten, in het 2e jaar 17 en dit jaar 62 pakketten, waarvan er 10 gesponsord werden voor PLUS Hoffman’’, vertelt Suzanne. Ook kreeg ze van Linda Nikkels een enorme bijdrage van € 50,- om boodschappen te halen voor de voedselbank en daar was Suzanne erg dankbaar voor.

Op 15 februari werden de pakketten opgehaald bij PLUS Hoffman in Colmschate. Voor volgend jaar ligt de lat nog hoger om het record te verbreken, maar we doen dit alles voor het goede doel, namelijk de voedselbank Deventer.

Vorig artikelLettele is klaar voor de huldiging
Volgend artikelDoor de ogen van… Sonja – de Luizenmoeder