Door: Alex Schokker
LETTELE – De vlaggen hangen uit in het hele dorp. Basisschool Sancta Maria in Lettele is er ook helemaal klaar voor, om de huldiging mee te maken van Carlijn Achtereekte in hun dorp Lettele. Burgervader Andries Heidema van Deventer is er ook klaar voor om op 4 maart de huldiging te kunnen doen. Het dorp maakt zich op voor de terugkomst van de olympische schaatster.

Dat het een feest wordt in Lettele dat is nu al zeker. Op de foto de groepen 7 en 8, die ook met Carlijn hebben geschaatst De beide groepen kregen namelijk persoonlijk schaatsles van Carlijn Achtereekte. En nu verheugden de leerlingen van de Sancta Maria op de huldiging van hun schaatsjuf.

 

Vorig artikelD.V.V. Go-Ahead Deventer zoekt train(st)ers
Volgend artikel62 PLUS boodschappen pakketten voor Voedselbank Deventer