DEVENTER – De laatste jaren laten een sterke opkomst zien van meisjes in het jeugdvoetbal. Deze positieve trend tekent zich ook af bij de verschillende pupillenteams van D.V.V. Go-Ahead. D.V.V. Go-Ahead heeft er bewust voor gekozen om de ‘meiden’ tussen de jongens te laten voetballen. Meisjes beginnen steeds jonger met voetballen in clubverband. Waar de trend van speelsters in het voetbal onomkeerbaar lijkt ingezet, daar blijft de opkomst van trainsters echter nog wel achter. Bij veel clubs hebben mannelijke trainers nog steeds de overhand.

Bij D.V.V. Go-Ahead willen we hierin meer balans aanbrengen en zijn we daarom op zoek naar trainsters voor onze jeugdteams. Mocht je interesse hebben om als trainster aan de slag te gaan bij D.V.V. Go-Ahead, neem dan contact met ons op via jeugd@go-ahead.nl . Ook mannelijke trainers blijven, ook gezien de recentelijke groei van onze jeugdafdeling, uiteraard van harte welkom.

Opleidingsplan

Binnen D.V.V. Go-Ahead werken wij volgens het Technisch Opleidingsplan (TOP) D.V.V. Go-Ahead jeugd. We bieden je de mogelijkheden om jezelf als train(st)er verder te ontwikkelen middels het volgen van cursussen, maar ook door het voeren van een tweemaandelijkse trainersoverleg binnen de verschillende leeftijdscategorieën. Voor alle jeugdteams van volgend seizoen zijn we nog op zoek naar voetbalsters/voetballers om de verschillende jeugdteams te completeren. Wil uw zoon/dochter graag voetballen, is hij/zij tussen de 4 en 17 jaar en spreekt de prachtige historie van een club die vier keer landskampioen werd u en uw kind aan? Kom dan eens op een zaterdagochtend een kijkje nemen op ons Sportcomplex de Rielerenk aan de Nico Bolkensteinlaan 12 of neem contact met ons op via jeugd@go-ahead.nl

Gratis minitraining

Binnenkort starten we ook weer met onze gratis trainingen voor mini’s op de zaterdagochtend. Kinderen geboren in  2012 en 2013 kunnen zich opgeven via pupillen@go-ahead.nl. U krijgt dan alle info thuis gestuurd.

Vorig artikelRita’s Recept: woensdag gehaktdag
Volgend artikelLettele is klaar voor de huldiging