DEVENTER – Zondagmiddag bezochten honderden mensen de Brink in Deventer voor de eerste editie van het Winterfestijn. In de megagrote tent, die op de Brink stond, waren horecaondernemers druk met het schenken van koffie, andere drankjes en het klaarmaken van lekkere hapjes. Het weer was koud en zonnig maar het was absoluut goed te doen, want de terrassen zaten vol. Dit kwam natuurlijk mede door de warme chocomel en andere warme dranken. Men stond in de rij voor de munten waarmee men drank en hapjes kon halen, uiteraard wel tegen betaling. Ook was er akoestische live muziek, die onder de gezellige verwarmde tent te beluisteren was. Men kan zeker terugkijken op een geslaagde middag op de Brink!

Vorig artikel25 februari Kerkcafé in de Lebuinuskerk Deventer met Özcan Akyol
Volgend artikelHondenpoepbakken moeten terug, bewoners zijn boos