DEVENTER – Op donderdag 29 en vrijdag 30 maart luidt de Deventer Horeca de lente in met de 57e editie van het volmondig klinkend Karel Lassche Deventer Muziek Totaal festival. Op deze lente editie geven 15 bands acte de présence in diverse horecagelegenheden in de Deventer binnenstad. Stichting Deventer Muziek Totaal organiseert jaarlijks vier muzikale evenementen in de Deventer binnenstad, de lente- en herfsteditie, Koningsnacht en Deventer Bluesnight.

Elke editie van het festival zorgt ervoor dat de Deventer binnenstad leeft, het publiek trekt van café naar café om een glimp op te vangen van zijn of haar favoriete band. Deventer Muziek Totaal zorgt al jaren voor een bruisende binnenstad, een waardige opening van het terrasseizoen en garandeert voor de horecaondernemer een volle bak. Op donderdag 29 maart geven drie horecagelegenheden het startschot voor een prachtig Festival en op vrijdag 30 maart zijn er maar liefst acht schitterende acts te aanschouwen.

Geen onbekende op de line-up is Joost de Lange met zijn Rock-Blues Experiënce die speelt bij Cafe De Buren, evenals de swingende show van Try Out bij De Heeren en Back 2 Back ij de Waagschaal. Steviger gaat het er aan toe in Café Kaal en Bar De Alm, met Rocktopussy en The Bridge. Vergeet ook niet Midtown en Cafe Persee een bezoek te brengen. Ook in de horeca op het Grote Kerkhof is het is zeker de moeite waard om de meer akoestische klanken te gaan beluisteren, Vrienden van Vroeger en Eetcafé de Zevende Hemel hebben daarvoor de perfecte ambiance. De toegang is op beide dagen gratis.

Vorig artikelGele verhalenbus leest voor op kinderdagverblijf Kiekeboe!
Volgend artikelGemeentebelang: Goede zorg voor iedereen!