woensdag, 29 november 2023
Foto: Rob Voss

Afhalen startnummers IJsselloop

DEVENTER – De startnummers voor de Kidsrun kon je op donderdagavond 5 april en ook nog op vrijdagavond 6 april tussen 18:00 uur en 20:30 ophalen bij Intersport Daka op de Boreelplein in Deventer. Op zondagochtend 8 april is het ophalen van de startnummer mogelijk bij De Hip tussen 09:00 en 10:30 uur. Ook de na-inschrijving vindt bij De Hip plaats. Dit kan tot uiterlijk 10:15 uur. Kom op tijd, want het wordt druk en om 10:15 stopt de inschrijving echt!

AFHALEN STARTNUMMERS OVERIGE AFSTANDEN (5, 10, 15 KM)

Op de donderdag 5 april en vrijdagavond 6 april kun je je startnummer tussen 18:00 en 20:30 uur ophalen bij Intersport Daka op de Boreelplein in Deventer.

Op zondag 8 april haal je je startnummer op in de Boreeltuin (Houtmarkt), vlakbij de start (volg de borden). Dit kan vanaf 9.30 uur tot een half uur voor de start van de betreffende afstand. Kom op tijd in verband met het grote aantal deelnemers!

Ben je onverhoopt verhinderd?

Afmelden kan zolang de voorinschrijving open is. Stuur hiervoor een email met je naam en geboortedatum naar inschrijven@ijsselloop.nl.

error: Content is protected !!