DEVENTER – Op donderdagavond 5 juli 2018 organiseert het Rode Kruis afdeling Deventer, voor het derde achtereenvolgende jaar, een geheel verzorgde avond uit naar Deventer op Stelten, speciaal voor eenieder, woonachtig in de Gemeente Deventer, die wegens ouderdom, handicap, beperking, ziekte of andere reden niet of nauwelijks in staat is om zelfstandig dit festival te bezoeken. U wordt op donderdagavond 5 juli per bus opgehaald, naar het Worp Plantsoen gebracht en na afloop weer teruggebracht. Dit zal rond middernacht zijn. Tijdens de voorstelling bieden wij u een hapje en een drankje aan. Er is voor iedereen zitruimte en er zijn (mindervalide) toiletten aanwezig.

Gaat u mee?

Vanwege het 1250-jarige bestaan van Deventer wordt er dit jaar extra uitgepakt en ontvangen wij graag 1250 gasten bij een unieke spectaculaire voorstelling in het Worp Plantsoen. Deze avond is exclusief toegankelijk voor genodigden van het Rode Kruis, wij nodigen u van harte uit deze avond onze gast te zijn. Afgelopen week zijn er al vele uitnodigingen bezorgd, heeft u er geen ontvangen maar denkt u wel in aanmerking te komen neem dan contact op via deventeropstelten@rodekruis-deventer.nl.

Wat moet u doen?

Om bij dit unieke evenement aanwezig zijn, kunt u zich t/m 19 juni aanmelden door de antwoordstrook uit de uitnodiging, in de daarvoor bestemde Rode Kruis box op uw woonlocatie te deponeren. Is er geen box aanwezig, dan kunt u de ingevulde bon sturen aan: deventeropstelten@rodekruis-deventer.nl of Rode Kruis Deventer, t.a.v. DOS, H.G. Gooszenstraat 10, 7415 CL te Deventer.

Na aanmelding ontvangt u uiterlijk 30 juni een bevestiging en alle informatie over instapplaatsen en -tijden.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen aan: deventeropstelten@rodekruis-deventer.nl of bellen met nummer: 06-55606756.

Wij zien u graag op deze fantastische avond!