DEVENTER – De bewonersvereniging van de wijk Zandweerd is op zoek naar wat bewoners beweegt, wat hun passies, kwaliteiten en talenten zijn. En wat zij met hun passie zouden willen (kunnen) doen. Om het ophalen en vooral het delen van passies van bewoners handen en voeten te geven, organiseert de bewonersvereniging op zaterdag 30 juni een Passiedag. Op zaterdag 30 juni om 13.00 uur verzamelen we op de Plantweerd aan de Ruysdaelstraat.

We starten met een stiltewandeling en eindigen met een picknick op de Plantweerd. Voor de picknick vragen we iedereen zelf een klein hapje & drankje mee te nemen om met elkaar te delen. Kleedjes en kussens zijn aanwezig. Tijdens de picknick bespreken we onze passies en wat we ermee zouden willen. En misschien nog wel belangrijker, hoe de bewonersvereniging hierbij zou kunnen helpen.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Mail dan vóór maandag 25 juni naar: bestuur@zandweerdnoord.nl

Vorig artikelUitbreiding talentontwikkeling voor dansers met ambitie
Volgend artikelDeventer woningen opnieuw energiezuiniger