DEVENTER – Binnenkort is er een verwenmiddag in wijkcentrum ‘Bij de Halte’ op de Zwolseweg 190-A. Op maandag 11 juni  van 15.00 tot 17:00 uur kunnen senioren zich in de wijk Zandweerd in de watten laten leggen door professionals en stagiaires van Raster. Het wordt georganiseerd door: Raster Kinderwerk, Sociaal team Zandweerd en ‘Bij de Halte’.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via een aanmeldingslijst op het prikbord van ‘Bij de Halte’. Er zijn geen kosten aan verbonden. Tijdens de verwenmiddag worden de deelnemers van top tot teen verzorgd. Ze kunnen op die middag onder andere terecht voor: nagels lakken, gezichtsverzorging en haren knippen. Ook zal er een hapje en een drankje zijn. Na afloop worden er professionele portretfoto’s gemaakt door Zenna Photogaphy. Dit bedrijf is bekend van het initiatief ‘Senioren verdienen een mooie foto’. Aanmelden kan tot en met maandag 12.00 uur.

Vorig artikelPieter van den Hoogenband lanceert online community happy life op 13 juni
Volgend artikelDertig jarige Bathmense kunstmarkt zo fris als een hoentje