De centrumbus in Deventer gaat ook buiten de binnenstad rijden. De Centrumbus gaat per maandag 6 augustus 2018 de route gaat uitbreiden, als proef tot eind december. Vanaf de start van de Centrumbus is vanuit wijk 16 en Pothoofd gevraagd de Centrumbus ook daar te laten rijden vanwege het feit dat daar geen sprake is van openbaar vervoer. Uiteindelijk heeft de Centrumbus voor deze uitbreiding toestemming gekregen van Provincie en Keolis.

Vanaf 6 augustus a.s. gaat de Centrumbus als proef 3 x per dag stoppen bij de halte “Wijk 16”. Van maandag t/m zaterdag kunnen de mensen om 10.42 uur, 13.12 uur en 15.42 uur bij deze halte in- en uitstappen. Op officiële koopzondagen om 13.12 uur en 15.42 uur.

Vorig artikelMariabeeld Dimence weer terug, het is een wonder
Volgend artikelAED Vijfhoek hangt op Schoolgebouw