DEVENTER – De Deventerse brouwerij DAVO opent eind dit jaar een proeflokaal aan de Rijnkade in Arnhem. In 2016 begon DAVO Bieren na een crowdfunding een brouwerij in Deventer. 401 investeerders staken geld in de brouwerij. Na de opening in het industriële pand werd DAVO in Deventer al snel een begrip.

Er is nu ook veel animo voor de nieuwe hotspot in Arnhem. Vier dagen na het opstarten van een nieuwe crowdfunding op CrowdAboutNow is het zeker dat een tweede proeflokaal van DAVO Bieren er gaat komen.

De volgende stap wordt dus buiten Deventer gezet. Voor een tweede locatie viel het oog op Arnhem. “We zochten een stad aan de rivier, dit heeft iets levendigs, frivools en bourgondisch, dat past bij ons”, aldus Jos Schmitz van DAVO Bieren.

Vorig artikelColumn Erik van Luttikhuizen: GLIMP
Volgend artikelSenS Makelaars, een frisse kijk op de makelaardij