Samen meer dan 30 jaar ervaring in de makelaardij, maar toch relatief nieuw als SenS Makelaars.

Hoe komt dat? Anja vertelt “Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als NVM makelaar en taxateur in deze regio. Ik heb als verkoop en aankoop makelaar gewerkt bij makelaarskantoren en daarna de switch gemaakt naar een woningcorporatie.” Dajenne vult aan “Bij dezelfde woningcorporatie werkte ik als makelaar, waar Anja en ik met elkaar hebben samengewerkt. Al gauw ontstond het idee om samen als zelfstandig makelaarskantoor verder te gaan. Zo is SenS Makelaars ontstaan.

Wat is nou die frisse kijk? Anja vertelt “Natuurlijk is het kopen of verkopen van een woning een zakelijke bezigheid. Maar voor de koper of verkoper is er ook emotie in het spel. Wij houden rekening met die emoties.” Dajenne vult aan “Onze klant moet niet overhaast te werk gaan. Bij aankoop informeren we de klant uitgebreid over de te zetten stappen. We willen niet dat de klant uiteindelijk niet tot aankoop kan overgaan omdat hij of zij de financiële consequenties heeft onderschat.” Bij verkoop van een woning spelen vaak weer hele andere emoties. “Ons streven is om de klant goed voorbereid en zo zorgeloos mogelijk naar het moment van overdracht van de woning te brengen. Aandacht voor de klant staat daarbij voorop”, stelt Anja.

Het team van SenS Makelaars is klein. Daarom kunt u bij ons altijd rekenen op persoonlijke aandacht. Kijk op www.sensmakelaars.nl voor meer informatie en onze contactgegevens of bekijk onze advertentie in het Deventer Nieuws voor onze nieuwste actie!

Vorig artikelDAVO Bieren opent proeflokaal aan de Rijnkade in Arnhem
Volgend artikelKeuken Kampioen Divisie en KNVB Beker live en gratis op Fox