DEVENTER – Zondag 15 juli is Deventer radio en televisie (Drtv) aanwezig op de open dag van Go Ahead Eagles. Vanuit het supportershome zendt de lokale omroep live uit met vele gasten aan tafel. Zo komen staf, trainers en spelers aan het woord en zijn er sfeerimpressies vanaf het evenemententerrein.

Op dat evenemententerrein, naast het stadion, heeft Drtv ook een eigen stand waar iedereen informatie kan inwinnen over dé lokale omroep maar ook over het recent opgestarte sportplatform.

Uniek dit jaar is dat de lokale omroep prijzen weggeeft die zijn te winnen met het voetbaldartsspel. Deze ‘Kowet wanna-haves’ zijn beschikbaar gesteld door Go Ahead Eagles en de Supportersvereniging.

De open dag start om 12:00, de entree is via de Vetkampstraat. De live radio-uitzending in het supportershome start om 13:00 uur. Wilt u de twee uur durende uitzending bijwonen, wandel dan binnen in het Home direct onder de hoofdtribune.

De live uitzending van Drtv wordt mede mogelijk gemaakt door de Supporters Vereniging Go Ahead Eagles, Mapgear, GOALpromotions, Go Ahead Eagles en Het Deventer Nieuws.

Kijk voor meer informatie op www.deventerrtv.nl of op @DrtvSport (Facebook en Twitter).

Vorig artikelLeger des Heils Deventer zamelt boeken in voor Boekenmarkt 2018
Volgend artikelBibliotheek Centrum verhuist