DEVENTER – Uitpuilende boekenkasten? Volle dozen met boeken op zolder? Het Leger des Heils is blij met alle oude of overtollige boeken! Het korps van het Leger des Heils in Deventer staat met een boekenkraam op de Deventer boekenmarkt, die zal plaatsvinden op 5 augustus 2018. Om de verkoop tot een succes te maken, zijn boeken nodig!

Het Leger des Heils is in Deventer actief met diverse projecten voor de Deventenaren. Er is een maaltijdclub, een seniorenclub, er zijn kindermiddagen, een project voor ouders en kinderen en een kledingwinkel. Het geld dat het korps inzamelt met de verkoop van de boeken komt ten goede aan het werk van het Leger des Heils in Deventer.

Om deze dag tot een succes te maken, hebben we veel boeken nodig! Het mogen boeken met alle mogelijke thema’s zijn, zowel fictie als non-fictie – van romans tot stripboeken, van atlassen tot kinderliteratuur: alles is welkom.
Wie een bijdrage wil leveren aan de boekenkraam van het korps kan boeken inleveren op maandagmiddag (13.00 – 15.00 uur), woensdagmiddag (13.00 – 15.00 uur) of vrijdagochtend (10.00 – 12.00 uur) bij het korpsgebouw, Rijkmanstraat 26. Of mail voor een afspraak naar boekenmarktdeventer@gmail.com.

Vorig artikelWe hoorde ‘m niet aankomen
Volgend artikelDeventer radio en Televisie live tijdens open dag Go Ahead Eagles