zaterdag, 18 mei 2024

Grootste vrijdagmiddag borrel bij Fooddock

DEVENTER – Work hard, play hard! Vrijdag vindt de eerste editie plaats van De Grootste Vrijdagmiddagborrel van Deventer. Stadsfestival Deventer en Fooddock slaan de handen in één en pakken twee keer per jaar uit. Met goede muziek, fingerfood en drankjes om het weekend af te trappen!

Bij de eerste editie is vj Jeroen Post de gastheer, bekend van Slam FM en TMF. Ook gaat een gedeelte van de opbrengsten naar een goed doel, voor de eerste editie is dat Amnesty International afdeling Deventer. ‘We willen een vrolijke sfeer neerzetten, terwijl je geniet met fijne collega’s en vrienden’, aldus initiatiefnemers Maurice Endeman en Frank Hulscher.  

De eerste editie vindt vrijdag 6 juli plaats van 16.00 uur – 23.00 uur bij Fooddock. De entree is 15 euro, waarvan een deel naar het goede doel gaat.

Vorig artikelLoodgietersbedrijf M. Kramer nieuwe broeksponsor GAE
Volgend artikelColumn Marcel Schoemaker: Klimaatwet
error: Content is beschermd!!!